Retourvoorwaarden

Retourneren

Je kan eenvoudig een retouretiketaanmaken online of vraag ernaar in jouw Postkantoor of Postpunt dichtbij. Kleef je retouretiket op je pakje en geef deze af in een postkantoor in je buurt.

Download onderstaand formulier en voeg deze toe aan jouw retourzending. 

Voorwaarden

1. De retourzending moet binnen de 14 dagen teruggestuurd worden op eigen risico. We kunnen niet verantwoordelijk zijn voor eventueel verlies van retourzendingen. Daarom kan je best een track & trace code gebruiken.

2. De items zijn ongewassen, ongedragen en in onbeschadigde toestand

3. De originele etiketten/labels zijn bevestigd aan het artikel en bevinden zich in perfecte staat.

4. Cadeaubonnen of tegoedbonnen kunnen niet omgeruild worden voor contant geld

5. Bewaar het verzendbewijs van de retourzending

6. Artikelen die in de sale zijn gekocht, kunnen niet geretourneerd worden. Femellefashion kan alleen retourzendingen behandelen wanneer het retourformulier volledig ingevuld is en bijgevoegd wordt aan de retourzending. Retourzendingen kunnen tot 14 dagen na ontvangst op eigen kosten retour gestuurd worden naar het bovenstaand retouradres, mits de artikelen voldoen aan de opgesomde voorwaarden. Het aankoopbedrag van de teruggestuurde artikelen wordt binnen 14 dagen teruggestort op het rekeningnummer welke gebruikt is bij het plaatsen van de originele bestelling.

7. Items aangekocht tijdens de solden of in promotie kunnen niet omgeruild of geretourneerd worden. 

Indien je nog vragen hebt, kan je ons altijd contacteren via e-mail: info@femellefashion.be of het contactformulier

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop! We houden je bovendien op de hoogte van ons nieuwste aanbod en aanbiedingen!

Made by Silverdesign